Platt Mage !

För att få en platt mage får du inte ha för mycket fett på magen och ha en stark magmuskulatur, detta kan du uppnå genom att utföra tre saker. Träna magen, konditionsträna och ät nyttigt.


Få en Platt mage med Kickstartpaketet!

Kom i form och få en platt mage med Charlotte Perrelli's Kickstartpaket. Läs mer här.

Magträningen
Crunches 10 reps, 3 set
Plankan 30 sekunder, 3 set
Sidlyft 10 reps, 3 set
Gör om detta 3 gånger. Klicka om du inte vet vad Set och Reps är.


Konditionsträningen
Det du behöver göra är alltså något som du får upp pulsen av och håller den så ett tag, då kommer du att göra av med mycket kalorier och äter du sedan nyttigt så kommer fett att försvinna från kroppen.

Olika saker du kan göra är att jogga, cykla, simma med mera. Ta något som du tycker är hyffsat roligt att göra annars kommer du antagligen att tröttna och sluta. Men kom ihåg att det måste vara en aktivitet där du höjer pulsen under en tid ca 30min, gärna mer.

Gå heller inte ut för hårt och tänk att nu ska jag jogga 7 dagar i veckan, det blir inte bättre för kroppen blir övertränad och du kommer inte orka så många gånger gör kanske 2-3 gånger i veckan.

Kosten
Kosten är väldigt viktig, det är den som bestämmer om du får några synliga resultat av din träning eller inte. Några tips är:

• Registrera dig på Matdagboken.se för att få hjälp med kostscheman för en platt mage.

• Läs Deffguiden här på sidan även om du inte tränar på gym eller försöker få magrutor så är mycket som står där bra att veta.

• Drick mycket vatten. Ungefär en tredjedel av din kroppsvikt i dl varje dag. Om du tränar lägg till 2,5dl per 20min du tränar.

• Drick gärna en del av vattnet ca en halvtimme innan en måltid, det förbättrar matsmältningen, en bra matsmältning är viktig för att få en platt mage så att inte tarmarna blir uppblåsta och får magen att puta ut.

• Ät från alla näringsämnen varje måltid kroppen behöver både protein, kolhydrater och fett.